Medlemstilbud

Tur til Grenå 28. april 2018

Dansk Motor– & Maskinsamling i Grenå arrangerer en dag hvert år et såkaldt ״Motortræf og Stumpemarked״, hvor motorerne er i drift, maskinerne arbejder og nyheder præsenteres. Der er et stort stumpemarked og en samlerudstilling samt udstilling af veterankøretøjer. I år sker det lørdag den 28. april.

Vi har arrangeret en tur til dette træf med busafgang fra Viby Torv klokken 0900. Undervejs gør vi holdt og får en kop kaffe og et rundstykke. Udstillingen lukker klokken 16, hvor vi sætter kursen mod Aarhus og forventer at være tilbage omkring klokken 17.

Bestyrelsen har valgt at lade sponsoratet fra Terkol-Fonden betale en del af turen. Prisen for bus, rundstykker og entré er 100 kroner.

Fortæring i Grenå er for egen regning. Der er mulighed for at købe mad og drikkevarer til fornuf- tige priser fra lokale leverandører.

Tilmelding og betaling NEDENFOR senest den 22. april.
(eventuelt til Jørgen på tlf. 21 69 95 56)

Vi forbeholder os ret til at aflyse turen ved for få tilmeldinger.

Folk, som tidligere har besøgt samlingen, har erfaret, at en del af området er en græsmark, som - alt efter vejret - kan være noget mudret. Så praktisk fodtøj eller bare fødder anbefales.

Så snart du er tilmeldt og har betalt kan du kontrollere på listen nedenfor
Aarhus Soehistoriske Selskab | Forteledet 25 1. tv. | 8240 Risskov | Tlf.: +45 21699556 | aarhussoe@gmail.com